Ohjeita

Kun haluat ilmoittautua verkkokurssille,

  1. mene Kurssitarjonta-sivulle ja ota ilmoittautumislomake esille
  2. täytä lomakkeeseen kurssin nimi ja omat tietosi
  3. ilmoita omiin tietoihisi se sähköpostiosoite, jota seuraat ja joka toimii ja jonka ulkomuististakin osaat kirjoittaa oikein
  4. vie täytetty lomake koulusi opinto-ohjaajalle ja tee selkoa aikomuksistasi
  5. ole tosissasi, sillä ilmoittautuminen on sitova - ilmoittautumisten perusteella päätetään, toteutuuko kurssi vai ei

Opinto-ohjaaja lähettää ilmoittautumislomakkeen verkoston koordinaattorille, joka on yhteydessä kurssin järjestävän oppilaitoksen kanssa. Oppilaitos päättää, onko kurssille ilmoittautunut niin paljon opiskelijoita, että se voidaan järjestää. Tieto kurssin toteutumisesta lähetetään sähköpostiin, jonka olet merkinnyt ilmoittautumislomakkeeseen. Samaan sähköpostiin saat myös ensimmäiset ohjeet kurssin suorittamiselle: missä kurssin verkkoalusta on ja miten sinne kirjaudutaan. Sen jälkeen viestintä sinun ja kurssin opettajan välillä kulkee verkkoalustan kautta. Kun kurssi on suoritettu, saat siitä merkinnän oman koulusi kirjanpitoon.

Ongelmatilanteissa, jotka koskevat esimerkiksi kirjautumisohjeita, kannattaa ottaa yhteyttä verkoston koordinaattoriin, joka on Lauritsalan lukion aikuislinja Lappeenrannassa. Puhelinta ei ole, mutta sähköposti kulkee aina. Osoite on jyrki.mattila(at)lappeenranta.fi.